Persoana Fizica Autorizata arrow Termeni si conditii
Meniul Principal
Persoana Fizica Autorizata
Despre PFA
Avantaje PFA
Conditii de inregistrare PFA
PFA in orice tara membra UE, inclusiv Irlanda si UK
Legislatie
Termeni si conditii
Contact
Vezi si...
Alte Servicii
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

 Topindex.ro - Director web
Infiintare Intreprindere Familiala:    Acte necesare    Tarife    Avantaje   (in curand!)
   
Termeni si conditii
Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile dealiate mai jos inainte de a cumpara orice pachet de servicii promovate pe www.pfa.com.ro
Completarea formularului de comanda va fi considerata ca o acceptare deplina si irevocabila din partea Dvs. a acestor termeni si conditii.

Introducere. Acest acord ("Acordul") intre Dvs. si IRELAND-UK CONSULTING SRL ("IRELAND-UK Consulting" sau “Compania”) consta in acesti Termeni si Conditii Standard ("Termeni si Conditii") ai Serviciilor oferite de catre IRELAND-UK Consulting ("Serviciul"). O descriere a Serviciilor, asa cum sunt acestea oferite de IRELAND-UK Consulting, este disponibila la pe pagina principala a site+ului www.pfa.com.ro.

Servicii. In principiu, orice persoana fizica, avand varsta mai mare de 18 ani, sau persoana juridica poate beneficia de serviciile oferite de IRELAND-UK Consulting. Cu toate acestea, IRELAND-UK Consulting poate decide, pentru motive intemeiate, sa nu colaboreze cu anumite persoane, in cazul in care un astfel de lucru ar fi imoral, ar contraveni legilor in vigoare sau reglementarilor interne ale IRELAND-UK Consulting sau ar crea prejudicii Companiei. Sunteti de acord sa va conformati specificatiilor oferite de IRELAND-UK Consulting pentru a permite livrarea, afisarea, urmarirea si realizarea adecvata a Serviciilor IRELAND-UK Consulting. Ati luat la cunostinta ca informatiile cuprinse pe acest site au doar un caracter informativ, neputand fi considerate opinii legale. Ca atare, nu va veti putea prevala de aceste informatii in fata insantelor de judecata sau in relatiile cu tertii. Intelegeti ca IRELAND-UK Consulting nu poate fi trasa la raspundere pentru nicio pierdere sau paguba rezultata sau in conexiune cu informatiile publicate pe site.

Plata. Sunteti obligati sa introduceti in formularele de comanda date complete, conforme cu realitatea. IRELAND-UK Consulting nu poate fi tras la raspundere pentru pagube cauzate de furnizarea de catre clienti a unor informatii necorespunzatoare, incorecte sau incomplete. Dupa introducerea datelor, va puteti tipari sau salva in calculator factura proforma. Factura proforma contine toate informatiile necesare efectuarii platii. Sunteti de acord sa achitati contravaloarea serviciilor IRELAND-UK Consulting in avans. Dupa confirmarea platii se emite factura, care se expediaza prin posta in ultima zi a fiecarei luni sau, in maxim 10 zile de la efectuarea platii.

Raspunderile Partilor. Sunteti singurul responsabil pentru informatiile comunicate, existenta si valabilitatea tuturor documentelor, precum si respectarea termenilor acestui Acord. IRELAND-UK Consulting isi rezerva dreptul de a refuza colaborarea in cazul in care constata ca, sau are motive sa considere ca, datele/informatiile/documentele prezentate nu sunt corectevalabile.

Incetarea; Renuntarea. Puteti inceta acest Acord, cu sau fara justificare, oricand, prin trimiterea unei note scrise care contine dorinta dvs. de a renunta la serviciile IRELAND-UK Consulting, la adresa: office@pfa.com.ro. Acest Acord va fi considerat terminat in zece (10) zile lucratoare de la primirea notei de catre IRELAND-UK Consulting. IRELAND-UK Consulting poate investiga orice activitate care ar putea incalca acest Acord. IRELAND-UK Consulting poate oricand, la libera sa alegere, sa inceteze integral sau o parte a Serviciului, sa inceteze acest Acord din orice motiv.

Confidentialitatea. Sunteti de acord sa nu divulgati Informatiile Confidentiale IRELAND-UK Consulting fara consimtamantul prealabil, in scris, al IRELAND-UK Consulting. "Informatiile Confidentiale IRELAND-UK Consulting" includ, fara limitare: (a) toate Serviciile IRELAND-UK Consulting, specificatiile, materialele, ghidurile si documentatia pusa la dispozitie si (b) oricare alte informatii mentionate in scris de IRELAND-UK Consulting ca fiind "Confidentiale" sau o mentiune echivalenta. Informatiile Confidentiale IRELAND-UK Consulting nu includ informatiile care au devenit public cunoscute prin nici o incalcare de catre Dvs. sau IRELAND-UK Consulting sau informatiile au fost (i) dezvoltate independent fara accesul la Informatiile Confidentiale IRELAND-UK Consulting, dovedit in scris; (ii) primite de drept de Dvs. de la o terta parte; sau (iii) cerute sa fie facute publice de justitie sau o autoritate.

Limitarile Responsabilitatii; Forta Majora. IRELAND-UK Consulting nu este o societate de avocatura, iar angajatii sai nu actioneaza in calitate de avocati. Compania nu acorda sfaturi juridice, de aceea www.pfa.com.ro nu este menit a crea o relatie avocat-client. Prin folosirea oricaror materiale furnizate de IRELAND-UK Consulting nu se va crea o relatie avocat-client. Toate documentele cuprinse in site sunt create pentru folosinta individuala, IRELAND-UK Consulting negarantand ca aceste documente, continutul lor sau informatiile pe care le cuprind sunt exacte, corecte sau folositoare pentru utilizatori. Produsele noastre nu se doresc a fi substitute pentru sfaturile sau indrumarile acordate de avocati. Desi Compania doreste sa ofere produse calitative, materializate in contracte si acte cat mai corecte din punct de vedere legal, nu ne asumam nici o responsabilitate pentru exactitatea materialelor prezentate sau pentru utilitatea acestor documente. Compania face toate eforturile de a prezenta documente utile si in conformitate cu legislatia romana in vigoare, in acest scop va innoi periodic actele si contractele oferite, insa nu va fi responsabila pentru prezentarea de materiale care nu mai corespund legilor in vigoare la un moment dat. Fara limitarea celor mentionate si cu exceptia obligatiilor de plata, nici una din parti nu va avea nici o raspundere pentru orice esec sau intarziere rezultata din orice cauza aflata in afara unui control rezonabil al acestor parti, incluzand, dar fara limitare la actiunile guvernamentale sau acte de terorism, cutremure sau alte catastrofe naturale, conditii dure si defectiuni ale sistemului de alimentare.

Diverse. Acest Acord va fi guvernat de legile din Romania. Orice disputa sau revendicare care apare din sau in legatura cu acest Acord va fi adjudecata in conformitate cu Legislatia aplicabila. Acest Acord constituie intregul acord intre parti cu privire la subiectul in cauza mentionat aici. Orice modificari la acest Acord trebuie sa fie facute in scris de catre ambele parti, prin acceptarea online de catre Dvs. a termenilor actualizati, sau dupa continuarea participarii Dvs. la Servicii dupa ce acesti termeni au fost actualizati de catre IRELAND-UK Consulting. In cazul in care una dintre parti nu cere indeplinirea oricarei prevederi, acest lucru nu va afecta dreptul partii de a cere indeplinirea in orice moment ulterior, nici nu va anula orice conditie a acestui Acord care sa constituie o anulare a oricarei conditii rezultante sau o anulare a prevederii in sine. Daca oricare prevedere mentionata aici este imposibil de aplicat, atunci aceasta prevedere va fi modificata pentru a reflecta intentia partilor si restul prevederilor ale acestui Acord vor ramane in vigoare si valabili. Nu puteti revinde, atribui sau transfera nici unul din drepturile Dvs. mentionate aici. Orice astfel de incercare va avea avea ca rezultat incheierea acestui Acord, fara raspunderea IRELAND-UK Consulting.